Van Haaften Advies

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

Van Haaften Advies is een hypotheekkantoor met een abnormaal hoog service niveau, wij rennen nog voor de klant! en bovenal tegen zeer aantrekkelijke kosten.

Onze filosofie is dat u ons visitekaartje bent! Hoe doen wij dat? Door keihard voor u te werken, enorme service te verlenen en niet te vergeten een eerlijke prijs!

Dat wij uw belang voorop stellen mag vanzelfsprekend zijn.

Wij hebben er bewust voor gekozen om vanaf de start geen enkele binding aan te gaan met een bank of verzekeraars, zo kunnen wij uw belang al sinds de start in 2001 centraal stellen, en niet het belang van een bank of verzekeraar!

Onze werkwijze

De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. Tijdens dit gesprek maken we kennis en vertel ik alles over onze werkwijze en kosten. Naar wens kunt u de kosten per uur of per opdracht betalen. Wij hebben de mogelijkheid uw hypotheek bij alle hypotheekverstrekkers in Nederland onder te brengen. Onze klantwaardering Advieskeuze.nl is zeer hoog en kunt u nalezen op.

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.

Van Haaften Advies

Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Het dienstverleningsdocument geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Dienstverleningsdocumenten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure